PunaMusta w/ Coloro!

PunaMusta w/ Coloro!

Coloro siirtyi 27.4.2022 tehdyllä kaupalla osaksi PunaMusta Media -konsernia. Coloro jatkaa toimintaansa kuten ennenkin samoilla, tutuilla yhteyshenkilöillä ja totutun tinkimättömällä palveluasenteella. Jotakin kuitenkin muuttuu heti: palveluvalikoima laajenee huimasti, ja kovan kasvun taustatukena ovat nyt vahvat hartiat.

”Colorolla on vaikuttava osaaminen täsmällisesti asiakkaan tarpeeseen vastaavien näkyvyysratkaisujen osaajana, mikä tukee loistavasti PunaMusta-konsernin strategiaa. Kaupan myötä saamme myös lisäkapasiteettia esimerkiksi myymälämateriaalien suunnitteluun ja tuotantoon, sillä Colorolla on Suomen suurin silkkipainokapasiteetti display-tuotteiden valmistamiseen. Asiakkaiden näkyvyystarpeisiin pystytään vastaamaan kokonaisvaltaisesti, laadukkaasti ja ripeällä vauhdilla”, kertoo PunaMusta Median näkyvyys- ja painoliiketoiminnan johtaja Jari Avellan.

”Colorolle kauppa ja uusi omistaja ovat mieluisia: perinteisten näkyvyysratkaisujen, kuten myymälä-, tila- ja tapahtumaratkaisujen lisäksi saat meiltä jatkossa erilaiset jättiscreenit, liikkuvaa kuvaa hyödyntävät seinät, katot ja lattiat, rakennusten innovatiiviset ulkovalaistukset ja näyttävät projisoinnit sekä Suomen vastuullisimmat painotuotteet. Näkyvyysratkaisuissa ei ole enää tarvetta kääntyä kenenkään muun puoleen. Meiltä saat kaiken tarvittavan suunnittelusta asennuksiin”, toteaa Coloron kehitysjohtaja Sampsa Lilja.  

Yrityskaupan taustalla on PunaMusta Media -konsernin vuonna 2021 uudistettu strategia, jonka mukaan konserni tavoittelee voimakasta kasvua ja palveluvalikoiman laajennusta asiakkaidensa markkinoinnin kokonaisvaltaisena kumppanina.

”Näkyvyysratkaisuihin panostaminen on luonteva askel konsernimme kehityksessä. Tavoitteemme on, että yhdistämme kivijalan ja digitaalisen kaupankäynnin yhdeksi läpinäkyväksi kokonaisuudeksi asiakkaillemme. Olemme jälleen ottaneet askeleen kohti tavoitettamme”, kertoo PunaMusta Median toimitusjohtaja Raimo Puustinen.

Kaupan yhteydessä Coloron toimitusjohtaja Jyrki Narinen sekä markkinointijohtaja Ilkka Mattila jättävät operatiivisen päivätyönsä yhtiössä.

Kuvassa PunaMusta Median -konsernin näkyvyyspalveluiden liiketoimintajohtaja Sami Pulkkinen ja kehitysjohtaja Sampsa Lilja.

 

Lisätiedot:
Jari Avellan, PunaMusta Media
Sampsa Lilja, Coloro

 

Katso muut toteutuksemme!