Coloro värjäsi Oodi Helsingin luonnolle -näyttelyn

Coloro toteutti Helsingin kirjasto Oodissa pidetyn näyttelyn, Oodi Helsingin luonnolla, kaikki lattiateippauksista ikkunateippauksiin ja muihin elementteihin.

Coloro värjäsi Oodi Helsingin luonnolle -näyttelyn

Oodi-kirjaston avautumisen myötä saatiin auki myös Oodi Helsingin luonnolle -näyttely, jonka on toteuttanut Coloro. Näyttelyssä kuljetaan Helsingin luonnossa ja nähdään sen monimuotoisuutta. Ja jotta vierailijat voivat osallistua näyttelyyn, he voivat lähettää helsinkiläisen luontokuvan someseinälle tai tuoda lajiköyhälle nurmelle niittyaskartelun.

Helsingin kaupungin viestintäsuunnittelija Mira Lainiola on tyytyväinen yhteistyöhön:

”Valitsimme Coloron tulostamaan näyttelyn kuvapinnat, sillä sopivat materiaalit saatiin kaikki näppärästi yhdestä paikasta. Näyttelyaikataulu oli tiukka, mutta tiivis yhteistyö ja vierailu näyttelytilassa takasivat sopivimmat materiaalivalinnat. Vierailimme myös Coloron Vantaan showroomissa tutustumassa tuotteisiin ja materiaaleihin.

Näyttelytilassa oli huomioitava paitsi materiaalien kesto, myös pintojen säilyminen vahingoittumattomana teippausten poiston yhteydessä. Ikkunateippauksissa oli tärkeää, että teippaus on selkeä ja tekstit luettavissa, mutta lopputuloksen oli läpäistävä riittävästi valoa. Sopiva läpäisevyysaste tarkistettiin näyttelytilassa testiteipin avulla. Lopputulos elää kauniisti vuorokaudenajan sekä auringon mukaan. Tunnelma näyttelyssä vaihtelee hauskasti vierailuajankohdan perusteella.

Yhteydenpito työvaiheessa oli sujuvaa ja teippausten asennus sujui ammattitaidolla ja ripeästi. Muutamat tarpeelliset jälkityöt sujuivat myös nopeasti ja lyhyellä varoitusajalla.”

Näyttely on avoinna 1.6-30.9. Oodin Bryggassa. Näyttelyyn pääsee kirjaston aukioloaikojen mukaisesti, jotka voit tarkistaa täältä.

Katso alta video kuinka näyttely rakennettiin.

 

Katso muut toteutuksemme!