Coloro kehitti kertakäyttöisen hoitoessun

DropStopper-suojaessu on kertakäyttöinen ja sopii jokaiselle

Coloro kehitti kertakäyttöisen hoitoessun

Coloron DropStopper-suojainperhe on laajentunut massatuotantoon optimoidulla kertakäyttöisellä hoitoessulla.

Coloro on jatkanut suojavälineiden kehittämistä, ja tuonut markkinoille kertakäyttöisen hoitoesssun. Essu on kehitetty yhdessä työ- ja elinkeinoministeriön ja VTT:n kanssa. Essun kaava on mietitty huolellisesti ja tuotantomenetelmäksi on löydetty tapa, jolla essun tuotanto Suomessa on kilpailukykyistä jopa ulkomaisiin kilpailijoihin verrattuna.

Essujen materiaali on Walki Groupin toimittamaa, pinnoitettua ja hengittävää kuitukangasta, joka on asianmukaisesti testattua ja sertifioitua. Materiaalin hengittävyys on ehdottoman tärkeää, jotta käyttömukavuus on hyvä.

Ensimmäiset, kappalemäärältään merkittävät tilaukset ovat jo sisällä, ja seuraavista neuvotellaan tiiviisti. Myös kansainvälinen jakelu on suunnitelmissa.

Toimitusjohtaja Jyrki Narinen on syystäkin tyytyväinen. "Suojavisiirit olivat ensimmäinen todellinen menestystuotteemme, jonka myynti jatkuu edelleen kiivaana. Nyt löydetty yhteinen sävel essujen tuottamiseksi on seuraava suuri askel pandemiatilanteen selättämiseksi", sanoo Narinen. "Essutuotannon työllistävä vaikutus on merkittävä erityisesti Vantaan yksikössämme", Narinen päättää.

 

DropStopper-tuoteperhe käsittää monipuolisen valikoiman tuotteita pisaroilta suojautumiseen. Suojavisiirit, suojamaskit, erilaiset asiakaspalvelun suojapleksit ja taksiautoilijoiden suojat kuuluvat laajenevaan mallistoon.

Lisätiedot ja myynti: Jarmo Syrjälä, jarmo.syrjala@coloro.fi

DropStopper pisarasuojat Colorolta

Katso muut toteutuksemme!