Coloro ostaa VHB:n

Coloro-ostaa-VHBn

Coloro ostaa VHB:n

Kasvuyritys Coloro ostaa VHB Concept Oy:n ja laajentaa toimintaansa myymälä- ja messurakenteiden, asennusten ja brändäämisten tuotantoihin

Graafisen alan kasvuyritys Coloro ostaa VHB Concept Oy:n koko osakekannan. 12 henkeä työllistävän VHB:n kuluvan vuoden liikevaihto on noin 2,0 Meur.

”Vasta vuonna 2016 perustettu VHB on kasvanut rajusti heti toiminnan käynnistymisestä alkaen. Tavoitteemme on kiihdyttää kasvua entisestään osana isompaa kokonaisuutta. Myymälämarkkinoinnin ja toimitilabrändäysten määrä on kasvanut merkittävästi viime vuosina ja niiden muutosfrekvenssi on kiihtynyt. Ketterän, valtakunnallisesti toimivan toteuttajan tarve on kasvanut merkittävästi. VHB:n hankkiminen tukee kasvutavoitteitamme myymälämarkkinoinnin tuotantojen saralla”, kertoo Coloron toimitusjohtaja Jyrki Narinen.

”Olemme saaneet toimintamme hyvään vauhtiin. Aivan erityisesti toimitilabrändäysten ja mainosasennusten tuotantojen kehitys ovat yllättäneet meidät positiivisesti”, toteaa VHB:n toimitusjohtaja Ben Lindgren. ”Graafisen alan konsolidoitumisen kiihtyessä oli helppo valinta liittyä tuoreen, yrittäjävetoisen Coloron joukkoihin”, perustelee Lindgren, josta tulee kaupan myötä Coloron osakas.

VHB on panostanut asennustoimintojen ohella suurkuvatuotantoon ja jälkikäsittelyyn. Helsingin Konalassa toimiva VHB siirtää suurkuvatuotantonsa Coloron pääkonttorin yhteyteen Vantaan Vapaalaan. Asennus- ja rakentamistoiminnot jäävät Konalan toimipisteeseen.

”Kauppa tekee Colorosta houkuttelevan asennuskumppanin suurillekin asiakkaille. Aivan erityisesti VHB-kauppa parantaa haluttavuuttamme päivittäistavarakaupan myymälätoteutuksissa”, päättää Narinen.

Coloro CLR Oy on vuonna 2018 perustettu, 39 henkeä työllistävä graafisen alan kasvuyritys.

Lisätiedot:
Jyrki Narinen
Jyrki.narinen@coloro.fi
040 510 7079
www.coloro.fi

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.