Vastuullisuus

Vastuullisuus

Coloro on vuonna 2018 perustettu graafisen alan kasvuyritys. Nuoresta iästä huolimatta tavoitteemme yhteisen hyvän eteen ovat korkealla. Lupaamme tehdä kaikkemme, jotta vaikutuksemme ympäröivään maailmaamme – työyhteisöömme, luontoon ja sidosryhmiimme – on positiivinen.

Haluamme rakentaa Colorosta tasa-arvoisen ja turvallisen työpaikan. Olemme sitoutuneita rakentamaan työntekijöillemme työpaikan, jonka nimissä voi ylpeänä esiintyä. Tulemme osallistumaan Great Place to Work -kilpailuun ja tavoitteemme on päästä Suomen parhaiden työpaikkojen listalle.

Noudatamme lakeja ja asetuksia kaikessa toiminnassamme. Tavoitteemme ja talouden mittarimme ovat avoimesti kaikkien saatavilla samoin kuin toteutuneet talouslukumme. Olemme suomalaisten yrittäjien omistama.

Meillä on mahdollisuus osaltamme vaikuttaa ympäristöömme tuotannomme valinnoilla. Suosimme kaikessa toiminnassamme ympäristölle edullisia vaihtoehtoja, ja tulemme rakentamaan prosessin käytettyjen tuotteittemme kierrättämiseksi.

Matkamme on vasta alussa. Tulevaisuuden tavoitteemme on estää jätteen syntyminen toiminnassamme.

Lisätietoja vastuullisuudesta voit kysyä tästä.

Ympäristöpolitiikkamme voit ladata tästä.

Coloron eettinen ohje, Coloro-kielellä Eeppinen ohje, määrittelee koodistomme suhteessa ympäröivään maailmaan ja työyhteisön sisällä. Voit ladata ohjeemme tästä.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.