Timo Marttinen Coloro Grandin johtoon

Timo Marttinen Coloro Grandin johtoon

Timo Marttinen (kuvassa keskellä) on valittu Coloro Grandin johtoon - tavoitteena display-tuotannon kolminkertaistaminen.
 
Entinen Silkkipaino Mäkisalo siirtyi vuosi sitten osaksi Coloro-ryhmää, jolloin alkoi Coloro Grand -nimellä nykyisin toimivan yksikön kehittäminen eturivin display-toimittajien joukkoon. "Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto sekä Lönnbergillä pitkän uran tehneen, display-myyntiin erikoistuneen Jarmo Syrjälän palkkaaminen ovat saaneet yksikön hyvään vauhtiin”, iloitsee toimitusjohtaja Jyrki Narinen. “Timo Marttisen saaminen osaksi tiimiämme oli se viimeinen lenkki joka tarvittiin, jotta tavoitteemme noususta kotimaisen display-tuotannon etujoukkoihin on mahdollista. Näinä vaikeina aikoina kaupan puolella on hyvät mahdollisuudet ketterälle, uudelle toimijalle”, päättää Narinen.
 
Timo Marttinen tunnetaan Display Packin entisenä omistajana ja tuotantojohtajana. Hänellä on vahva osaaminen silkkipainamisesta sekä display-tuotannosta. Coloron joukkoihin liittyminen oli Marttiselle helppo valinta. “Olen jo pitkään seurannut Coloron omistajien tekemisiä, ja heidän intohimonsa on tehnyt minuun vaikutuksen. Sain oivallisen mahdollisuuden soveltaa kaikkea jo oppimaani uudenlaisessa ympäristössä”, iloitsee Timo Marttinen. “Erityisen vakuuttunut olen Tampereen yksikön työn laadusta sekä Coloron rakennesuunnitteluyksikön osaamisesta. Ilman huolellista suunnittelua ei synny kunnollista lopputuotetta”, hän jatkaa.
 
Colorolla on Suomen suurin silkkipainokapasiteetti display-tuotteiden valmistamiseen. Isoformaattiset 4- ja 2-väriset silkkipainokoneet mahdollistavat tasapäisen kilpailun jopa ulkomaantuontia vastaan. Yhdistettynä Coloron Vantaan suurkuva- ja jälkikäsittelykapasiteettiin pystymme palvelemaan kaupan alan asiakkaitamme muutaman kappaleen piensarjatuotannoista aina tuhansien kappaleiden volyymitilauksiin saakka.
 
 
Miten voisimme auttaa sinua myymälämateriaaleissa?
Ota yhteyttä meilitse tai soita 010 229 2020.
 
 
Kuvassa urheilulliset ja komeat Niko Vikström, Timo Marttinen ja Jarmo Syrjälä pullistelevat ja hymyilevät Coloron tuottamien display-tuotteiden edessä.
Katso muut toteutuksemme!