Suomen Nestlé uudisti joulumakeistelineensä

Suomen Nestlé uudisti joulumakeistelineensä

Joulu on Suomen Nestlén tärkein sesonki. Tänä vuonna joulumakeistelineet päätettiin uudistaa - osa kokonaan, osa pienemmillä muutoksilla. Coloron tuotannossa näkyivätkin brändit KitKat, Galak, After Eight, Smarties ja L'Atelier. Uusia myyntitelineitä löytyy johtavien päivittäistavarakauppojen myymälöistä lähiaikoina.

Coloro sai ilon toteuttaa yli puolet kaikista telineistä, joiden painosmäärä oli mittava. Coloron tontilla oli itse tuotannon lisäksi myös rakennesuunnittelu, jonka merkitys oli suuri materiaalinkäytön optimoinnissa ja telineiden logistiikan sekä kasaamisen helpottamisessa.

Viisaasti kesän kuukausina tehty tuotanto oli toimitusvalmiina heti oikean hetken koittaessa. Coloron asiakkuusjohtaja Jarmo Syrjälä luonnehtii Suomen Nestlén tilauksia inspiroiviksi ja mielenkiintoisiksi: "Kuluttajan valintoja myymälöissä ohjaavat usein tunnetekijät, eikä esillepanotelineiden merkitys ostopäätöksessä ole vähäinen. Olemme ylpeitä siitä, että saamme tehdä yhteistyötä Suomen Nestlén kanssa".

Coloro on tutkinut erilaisten myymäläesillepanojen vaikutusta myynnin kasvuun, ja tulokset ovat olleet varsin selkeitä. Jarmo Syrjälän mukaan sekä rakenteiden että käytettyjen viestien vaikutus on suuri. "Meillä on mahdollisuudet seurata varsin tarkasti asiakaskäyttäytymistä toteutustemme ympärillä. Siitä kertyvän datan yhdistäminen kassadataan kertoo, miten hyvin olemme onnistuneet", toteaa Syrjälä.

 

Katso muut toteutuksemme!