Ruokaboksi on vastuullinen valinta

Ruokaboksi on vastuullinen valinta

Vappu Pimiän, Juhana Rintalan ja Jesse Frykmanin ajatuksesta syntynyt Ruokaboksi perustettiin vuonna 2017. Viime tilikaudella se teki 18,3 Meur liikevaihdolla 331 000 euron voitollisen tuloksen. Tänä vuonna Ruokaboksi hakee lisää pääomaa miljoonien eurojen rahoituskierroksella.
 
Ruokaboksin ajatus on tarjota helppoutta arjen ateriointiin. Ruokaboksi sisältää asiakkaan valintojen mukaan 3-4 reseptiä ja niiden valmistamiseen tarvittavat raaka-aineet. Asiakkaan kannalta oivallista on se, että ainekset hankitaan lähtökohtaisesti suoraan tuottajilta ehdottoman tuoreina. Boksin voit valita luonnollisesti myös vegenä ja kokovaihtoehtojakin on kaksi.
 
Vastuullisuus syntyy sivutuotteena: kaikki boksin ainekset tulevat käytettyä aterioita valmistettaessa. Hukkkaa ei synny, ja lopulta pakkaus voidaan kierrättää normaalisti.
 
Ruokaboksilla on jo yli 100 000 tilaajaa, ja kasvu jatkuu vahvana.
 
Kun kokataan, syntyy toisinaan hieman siivoiltavaa. Puuhan keskellä älylaitteen kanssa turaaminen voi olla paitsi epähygieenistä myös varsin epäkäytännöllistä. Niinpä Ruokaboksin mukana toimitetaan aina ekologisesti Colorolla digipainettu reseptivihko, joka voi rauhassa olla auki koko kokkailun ajan. Vihko ei persiljaa pelästy!
 
 
Katso muut toteutuksemme!