Coloro lanseerasi DropStopper-pisarasuojatuotteet

Colorolta saat DropStopper pisarasuojat, pisaravisiirit ja pisarapleksit

Coloro lanseerasi DropStopper-pisarasuojatuotteet

Markkinoinnin ja tapahtumien materiaalituotantoihin erikoistunut Coloro huomasi koronakriisin alettua, että perinteinen liiketoiminta putosi rajusti. Koko henkilöstölle annettiin lomautusvaroitus ja aloitettiin säästötoimet. ”Samaan aikaan tunnistimme markkinassa uusia tarpeita, joihin konekantamme, materiaalimme ja osaamisemme sopivat sellaisenaan”, kertoo toimitusjohtaja Jyrki Narinen. ”Teimme pikaisen markkinatutkimuksen ja käynnistimme tuotekehityksen. Nyt olemme myyneet jo kymmeniä tuhansia pisarasuojavisiirejä asiakkaillemme”, toteaa Narinen.

DropStopper pisarasuojat Colorolta

Nopealla aikataululla käynnistetty tuotanto ei tähtää sertifioitujen hengityssuojaimien valmistukseen, vaan tarkoitus on tuottaa luokan 1 varusteita, jotka suojaavat käyttäjää ja toisaalta käyttäjän ympäristöä pisaroilta.

”Terveydenhuoltojärjestelmämme on raskaasti kuormitettu, ja kansalaisilla huoli omasta suojautumisestaan. Tahdomme osaltamme olla mukana vähentämässä koronatartuntojen määrää. Yksikin estetty tapaus on voitto. Luonnollisesti noudatamme tuotteiden tarjoamisessa niitä koskevia, päivittyviä säädöksiä”, päättää Jyrki Narinen.

Valikoimaan kuuluvat pisaravisiirit, pisaramaskit, näytteenoton suojaessut sekä myymälöihin tarkoitetut pisarapleksit. Tuoteperhe tottelee DropStopper-nimeä, ja tuotteita on saatavilla kuluttajille verkkokaupasta ja yrityksille sekä yhteisöille Coloron btob-myynnin kautta. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

DropStopper-perhe laajenee nopeasti. Jatkossa tarjolla on myös erityistarpeisiin soveltuvia tuotteita, kuten vaikkapa hammaslääkärityöhön soveltuvia suojaimia.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

 

Katso muut meidän toteutukset ja uutiset!