Oulun lastensairaala speaks Angry Birds

Oulun Lastensairaala sai hauskat Angry Birds-teippaukset piristämään magneettikuvaushuonetta.

Oulun lastensairaala speaks Angry Birds

HP Suomi yhdessä kumppaneidensa Rovio Entertainmentin, Coloron ja Seridecon kanssa lahjoittivat Lastenklinikoiden Kummien ja Oulun Lastensairaalan kautta sairaalan uuteen magneettikuvaushuoneeseen hauskat Angry Birds -teippaukset. Sopivan lämminhenkistä kuvitusta mietittiin tarkkaan, sillä lasten ei haluttu liikaa innostuvankaan, jotta itse magneettikuvaus sujuisi rauhallisesti.

HP Suomen toimitusjohtaja Jarkko Huhtaniitty iloitsee hyvin sujuneesta yhteistyöstä: ”On ollut ilo saada olla mukana näin tärkeässä projektissa, jossa voidaan helpottaa lasten pelkoa magneettikuvauslaitetta kohtaan. On ollut myös hauska nähdä, miten Coloron käyttämä HP Latex 1500 -suurkuvatulostin pääsi elementtiinsä tarrojen tulostamisessa, sillä sen vesipohjaiset värit ovat erittäin turvallisia ja kestäviä ja siten aivan omiaan myös sairaalaympäristöihin. Haluaisin samalla kiittää Roviota, Seridecoa ja 3M:ää, joka lahjoitti turvalliset, PVC-vapaat tarramateriaalit projektiin.”

“Olimme otettuja päästessämme värjäämään näin tärkeää kohdetta. Värit tuovat iloa elämään, ja aivan erityisesti lapsille värit ovat tärkeitä. Tässä yhdistyvät harvinaisen hyvä suunnittelu ja onnistunut toteutus”, toteaa Coloron kehitysjohtaja Sampsa Lilja.

Oulun Lastensairaalan magneettikuvaushuone sai hauskat Angry Birds -teippaukset

Oulun lastensairaala on saanut magneettikuvaushuoneen jo osittain käyttöön, ja täysipäiväisesti tilan on tarkoitus olla käytössä tammikuusta 2021 eteenpäin.

”Lastenklinikoiden kummien kautta HP Suomi yhdessä kumppaneidensa Rovio Entertainmentin, Coloron ja Seridecon kanssa lahjoittama teippauskuvitus tuo iloa Oulun yliopistollisen sairaalan lapsipotilaille ja myös isommille potilaille. Kuvitetun magneettikuvauslaitteen ja - seinien ansiosta hoitoympäristö on viihtyisä lastenmaailma tuttuine hahmoineen, joiden kautta lasten huomiota voidaan siirtää pois jännitystä aiheuttavasta kuvaustilanteessa. Teippaushahmojen avulla lasta ja perhettä voidaan valmistella toimenpiteeseen tarinoin. Lämmin kiitos lasten ja nuorten vastuualueen ja ennen kaikkea pienten potilaiden puolesta!” kiittelevät vastuualueen johtaja Jarmo Salo ja ylihoitaja Seija Miettinen.

 

Katso muut toteutuksemme!