Brändätyt kangasmaskit nyt meiltä!

Kasvomaskit ja pisaravisiirit Colorolta!

Brändätyt kangasmaskit nyt meiltä!

DropStopper tuoteperhe laajeni jälleen. Uusi tuotteemme on antimikrobisesta ja antivirologisesta kankaasta valmistetut uudelleenkäytettävät maskit. Saatavilla on erilaisia kuoseja ja valikoimamme laajenee koko ajan.

Maski on valmistettu antimikrobisesta HeiQ Viroblock NPJ03 -käsiteltyä polyesteriä, joka täyttää sertifikaatit ISO18184 ja ISO20743. Se on standardikokoinen, yhden koon maski. Maskissa on nenän kohdalla kankaan sisään ommeltu, metallinen vahvike, jonka avulla maskin saa muotoiltua omalle nenälle sopivaksi. Tiukasti istuva maski antaa hyvän suojan ja estää silmälasien huurtumista tehokkaasti. 

Osta kangasmaskit työntekijöille ja läheisillesi täältä!

 

Kangasmaskit yrityksellesi saat myös omalla kuosillasi tai brändättyinä. Ota yhteyttä puhelimitse 010 229 2020 tai jätä yhteydenottopyyntö!

 

DropStopper pisarasuojat Colorolta

Valikoimaan kuuluvat pisaravisiirit, pisaramaskit, näytteenoton suojaessut sekä myymälöihin tarkoitetut pisarapleksit. Tuoteperhe tottelee DropStopper-nimeä, ja tuotteita on saatavilla kuluttajille verkkokaupasta ja yrityksille sekä yhteisöille Coloron btob-myynnin kautta. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

DropStopper-perhe laajenee nopeasti. Jatkossa tarjolla on myös erityistarpeisiin soveltuvia tuotteita, kuten vaikkapa hammaslääkärityöhön soveltuvia suojaimia.

Katso muut toteutuksemme!