Jarmo Syrjälä Coloroon

Jamppa_Coloroon

Jarmo Syrjälä Coloroon

Erityisesti myymälämateriaalit laajasti tunteva Jarmo Syrjälä, 41, on aloittanut Colorossa avainasiakaspäällikön tehtävässä. Lönnbergillä menestyksekkään uran tehnyt Syrjälä tulee keskittymään erityisesti retail-kentän asiakkuuksiin, joista hänellä on runsaasti kokemusta jo valmiiksi.

"Olen erittäin iloinen päästessäni aloittamaan Coloron värikkäässä joukossa. Minulle on tärkeää päästä vaikuttamaan yhtiön kehitykseen ja erityisesti siihen, että asiakkaani saavat parhaan mahdollisen palvelun", toteaa Syrjälä. "Colorolla on vankat hartiat toteuttaa suuretkin volyymityöt kotimaassa, ja formaatit riittävät isoimpinkiin lattiatelineisiin", iloitsee Jarmo.

Coloron myynnin ja markkinoinnin takana seisova kaksikko Roope Ropponen ja Ilkka Mattila ovat tyytyväisiä rekrytointiin. "Coloron kasvun kannalta oikeat rekrytoinnit ovat elintärkeitä. Syrjälän liittyminen vahvuuteen tuo kaivattua lisävoimaa asiakasymmärrykseen", höpöttelevät setämiehet ja muistuttavat, että Coloro etsii jatkuvasti lisää ammattilaisia kasvua rakentamaan.

Lisätietoa Jampalta, Roopelta tai Ilkalta.

Katso muut meidän toteutukset ja uutiset!