Helsinki Cup ja Coloro yhteistyöhön

HesaCup

Helsinki Cup ja Coloro yhteistyöhön

Euroopan kolmanneksi suurin junnufutisturnaus Helsinki Cup ja Coloro ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen mukaan Coloro vastaa turnauksen näkyvyystuotteiden tuotannoista sekä uusien mediapintojen ideoinnista yhdessä Helsinki Cupin kanssa.

”Vuoden 2019 tapahtumaan etsimme uutta, innovatiivista kumppania, jolla sydän sykkisi juniorifutikselle ja joka olisi valmis laittamaan itsensä peliin yhteisen hyvän eteen. Coloron kanssa yhteinen sävel löytyi helposti ja ensimmäiset näkyvät tulokset ovat jo valmiina”, iloitsee Helsinki Cupin toimitusjohtaja Kirsi Kavanne.

”Helsinki Cup sopii Coloron kumppaniportfolioon erinomaisesti. Yhteinen intohimo on paras eväs hyviin tuloksiin. Kumppanien sitoutumisesta kertoo hyvin ensimmäinen Colorolla pidetty aamiaistilaisuus, jonka osanotto oli lähes 100-prosenttinen. Olemme innolla mukana rakentamassa Helsinki Cupista entistäkin parempaa tapahtumaa”, iloitsee Coloron markkinointijohtaja Roope Ropponen.

Lisätiedot:
Helsinki Cup, toimitusjohtaja Kirsi Kavanne, kirsi.kavanne@helsinkicup.fi
Coloro, markkinointijohtaja Roope Ropponen, roope.ropponen@coloro.fi

 

Helsinki Cup on yksi maailman suurimmista juniorijalkapalloturnauksista. Turnaukseen osallistuu yli 1300 joukkuetta 20 eri maasta. Kesällä 2019 pelataan jo 44. Helsinki Cup. 

Coloro on 47 henkeä työllistävä graafisen alan tuore kasvuyritys. Vantaan Vapaalasta käsin toimiva yritys on erikoistunut markkinoinnin ja viestinnän tulosteisiin ja painotuotteisiin sekä tilabrändäyksiin. Coloro on kapasiteetiltaan yksi Suomen suurimmista.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.