Hartwall Arena valitsi Coloron käsidesilaitteet

Hartwall Arena otti käyttöönsä Coloron DropStopper-käsidesiautomaatit.

Hartwall Arena valitsi Coloron käsidesilaitteet

Hartwall Arena otti käyttöönsä Coloron DropStopper-käsidesiautomaatit. Laitteet ovat toimineet luvatusti ja häiriöittä melkoiset käyttökerrat ja useammat tapahtumat. Laitteisiin ollaan siis varsin tyytyväisiä.

Hartwall Arenalla on käytössä yhteensä 10 isompaa käsidesiautomaattia ja 2 pienempää laitetta. Tärkeää tapahtumissa maskien käytön lisäksi onkin käsihygienia ja käsidesiautomaateista on tässä iso apu.

Käytössä on kaksi pienempää käsidesilaitetta.

DropStopper Käsidesiautomaatit ovat kotimainen vaihtoehto käsihygieniaan. Suurilla säiliöillä varustettu isompi automaatti on tyylikkäästi muotoiltu ja siinä on suuret, brändättävät pinnat. Laite poistaa myymälöistä ja asiakaspalvelutiloista ongelman joka syntyy pienten, käsikäyttöisten pullojen vaihtamisesta ja täyttämisestä sekä niiden käytön aiheuttamasta likaantumisesta.

Toinen kuvassa näkyvä automaattimme on DropStopper Spray. Tässä automaatissa on litran uudelleen täytettävä säiliö ja se toimii paristoilla. Nimensä mukaisesti DropStopper Spray toimii suihkeperiaatteella. Annostelumäärää voit säätää kätevästi muutamalla napinpainalluksella. DropStopper Spray ei vuoda, vaan pitää paikat siisteinä.

Huom! Myös isomman automaatin saat nyt Spray-mallina!

Lue lisää kaikista pisarasuojatuotteistamme ja käsidesiautomaatti vaihtoehdoistamme tai ota yhteyttä heti 010 229 2020!

Katso muut toteutuksemme!