Coloro ja Gredi yhteistyöhön

Coloro ja Gredi yhteistyöhön

Yhä useampi asiakkaamme on osoittanut kiinnostusta aineistonhallinnan palveluihin. Erityisesti tuotetiedon hallinta ja automaattinen julkaiseminen ovat olleet tapetilla. Jokainen näiden kanssa askarrellut tietää, että eipä tuo ihan helppo yhtälö ole ratkaista niin, että koko paketti myös toimii.

Iloksemme löysimme Gredin, suomen johtavan digitaalisen aineistonhallinnan yrityksen, jonka kanssa pääsimme nopeasti sopimukseen.

Me Colorolla käsittelemme suuren määrän asiakkaittemme tiedostoja eri tiedostomuodoissa. Erityisesti esillepanotelineiden ja muiden rakenteiden piirrostiedostojen määrä on rajussa kasvussa. ”Oli suorastaan välttämätöntä ottaa käyttöön hallittu ratkaisu aineistojen säilömiseen, editoimiseen, jakeluun, kommentointiin ja hyväksyntään”, toteaa Coloron kehitysjohtaja Sampsa Lilja. ”Markkinoilta erottui heti Gredin työkalu ylivoimaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Jatkossa kaikki digitaalinen materiaalimme asuu yhdessä paikassa. Asiakkaittemme elämä helpottuu aivan oleellisesti”, jatkaa Lilja. 

Gredi hallinnoi satojen asiakasyritysten tiedostoja, joista suuri määrä on PDF-muodossa. Markkinoilta on tullut painetta niiden tulostuttamisen ja painattamisen helpottamiseen. ”Olemme sopineet Coloron kanssa lisäpalvelusta, jossa tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden heidän materiaaliensa painamiseen ja tulostamiseen suoraan palvelumme sisältä”, iloitsee Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen. ”Jatkossa asiakkaallamme on painokelpoisten materiaalien vieressä toiminto, joka antaa työlle heti hinnan ja painaminen voi käynnistyä reaaliajassa” päättää Pasanen.

Coloron ja Gredin yhteistyö tulee laajenemaan nopeasti muihinkin suuntiin. Erityisesti suurasiakkaiden tuskaa markkinointiluvallisten kuluttaja-asiakkaiden määrän nostamiseen tullaan helpottamaan automaation avulla.

Lisätiedot:
Sampsa Lilja, kehitysjohtaja, Coloro: sampsa.lilja@coloro.fi
Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi: risto.pasanen@gredi.fi

 

Katso muut toteutuksemme!