Coloro sai Eeppiset ohjeet

Coloro sai Eeppiset ohjeet

Yhtiönä ja yhteiskunnallisena toimijana Coloro haluaa tukea työntekijöidensä, kumppaniensa ja asiakkaidensa polkua kohti vastuullisempia valintoja ja koko yhteiskuntamme matkaa kohti kestävää kehitystä. Osana tätä olemme työstäneet Eeppiset ohjeet, jotka ohjaavat toimintaamme suhteessa asiakkkaisiimme, kumppaneihimme, työtovereihimme ja koko ympäröivään yhteiskuntaamme.

Poimintoja Eeppisistä ohjeista:

"Emme suosi omistamiamme tai lähipiirimme omistamia yrityksiä tehdessämme päätöksiä tavaroiden tai palveluiden toimittajista."

"Tarjoamme graafisen alan paveluita kaikissa muodoissaan Suomen ja lähialueiden markkinoille. Tarjoamme tuotteitamme kaikille, jotka jakavat saman käsityksen yhdenvertaisuudesta ja jotka noudattavat kansainvälisiä ja suomalaisia lakeja ja asetuksia."

"Coloron liiketoiminnassa toimittajaverkostot ja toimivat kumppanuussuhteet ovat onnistumisen ehto. Kohtelemme kumppaneitamme tasapuolisesti siten, että valintamme perustuu objektiivisiin kriteereihin, kuten hintaan, laatuun, toimituskykyyn ja vastuullisuuteen."

Kiinnostaako? Lue Eeppinen ohjeistomme kokonaisuudessaan tästä.

 

Katso muut toteutuksemme!