Meiltä matskut myymälöihin myös lakon aikana!

Meiltä matskut myymälöihin myös lakon aikana!

Paperiala on lakossa. Lakko pysäytti laajalti myös erityisesti myymälämateriaaleja tuottavan teollisuuden. Coloro kuitenkin puksuttaa kuten ennenkin, ja auttaa asiakkaitaan kauppaamaan enemmän kauramaitoa ja kasvismakkaraa.

Yksi Coloron päätuotealueista on myymälämateriaalit kaikissa muodoissaan. Tuotamme lattiadisplayt, pop-upit, hälyhuput ja näyttävät erikoistoteutukset sujuvasti pienistä määristä useisiin tuhansiin. Ja vieläpä sangen kustannustehokkaasti. Erityisen ovallisesti suoriudumme rakennesuunnittelun tehtävistä, joissa tarkoituksena on myynnin kasvattaminen ja toisaalta tuotantovaiheen kustannusten leikkaaminen.

Pienenä, täysin kotimaisena toimittajana pystymme reagoimaan nopeasti yllättäviin tilanteisiin. Kuten nyt vaikkapa tähän lakkoon. Tilasimme jo hyvissä ajoin raakamateriaalia melkoisen määrän, jotta ei mene sormi suuhun poikkeustilanteessakaan.

Siispä: älä masennu tätä vaikeana aikana, vaan ota yhteyttä Jarmo Syrjälään, Niko Vikströmiin tai Tiina Simoseen. Lupaamme nopean reagoinnin ja paremman huomisen!

Coloron myymälämateriaalit syntyvät pienempinä sarjoina Vantaan suurkuvayksikössä ja suurempina vetoina Tampereen silkkipainossamme. Silkkipainon painoformaatti on jopa 1,5 x 2,1 metriä. Vantaalla yhtenäiset kappaleet voivat olla jopa 2,5 x 3,2 metriä. Näistä taiteileekin jo yhtä ja toista.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.