Coloro osti Silkkipaino Mäkisalon liiketoiminnan

Coloro-osti-Silkkipaino-Makisalon-liiketoiminnan

Coloro osti Silkkipaino Mäkisalon liiketoiminnan

Kasvuyritys Coloro ostaa Silkkipaino Mäkisalon liiketoiminnan ja laajentaa toimintansa Tampereelle.

Graafisen alan kasvuyritys Coloro ostaa tamperelaisen Silkkipaino Mäkisalon liiketoiminnan. Ulkomainonnan ja myymälämarkkinoinnin volyymituotantoihin erikoistunut Mäkisalo työllistää neljä henkeä ja sen liikevaihto on noin 0,8 Meur.

”Colorolle kauppa on merkittävä kahdesta syystä. Ensinnäkin se on ensimmäinen toimipisteemme pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Toisekseen se nostaa Suomen ja Coloron kerralla vaihtoehdoksi nyt pitkälti ulkomailta tuotavien myymälämateriaalien kuten hälyhuppujen ja pop-uppien sekä isojen julisteiden tuottajana”, iloitsee Coloron toimitusjohtaja Jyrki Narinen.

”Silkkipaino Mäkisalo on perustettu jo vuonna 1961, jolloin Pentti Mäkisalo käynnisti yhtiön toiminnan. Meille oli tärkeää, että Mäkisalon toiminta jatkuu yrittäjävetoisena ja kasvuhakuisena jatkossakin. Olimme vakuuttuneita, että Coloro on juuri oikea uusi koti perheyhtiöllemme”, kertovat Mäkisalon omistajat Marja-Leena ja Arto Hietala.

Silkkipaino Mäkisalo on keskittynyt suurien asiakkaiden myymälätuotantoihin Tampereelta käsin. Toiminta jatkuu vanhoissa tiloissa ja henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. Coloron pääkonttori säilyy Vantaalla.

”Kauppa tekee Colorosta houkuttelevan kumppanin suurille kaupan toimijoille, joiden tarpeet ovat moninaiset ja volyymit suuret. Aivan erityisesti vastuullisuutta ja ekologisuutta arvostaville asiakkaillemme mahdollisuus ympäristöystävälliseen lähituotantoon on yhä tärkeämpi arvo”, päättää Narinen.

Coloro CLR Oy on vuonna 2018 perustettu, 44 henkeä työllistävä graafisen alan kasvuyritys, jonka omistuksiin kuuluvat Diprint Oy, VHB Concept Oy ja Coloro Mäkisalo Oy.

Lisätiedot:

Jyrki Narinen
Jyrki.narinen@coloro.fi
040 510 7079

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.