Tapahtuma- ja messuratkaisut
Ratkaisut

Tapahtuma- ja messuratkaisut

Tapahtuma- ja messuratkaisut

Pitkän tauon jälkeen tapahtumia voi hiljalleen alkaa taas järjestää. Tämä on ilouutinen esiintyville artisteille, tapahtumista elinkeinonsa saaville yrittäjille, mutta ennen kaikkea elämyksistä nauttivalle yleisölle. Toivottavasti suunta pitää ja pääsemme nopeasti kohtaamaan toisiamme ja kokemaan kauan kaipaamaamme mielihyvää silmin, suin ja korvin!

Me Colorolla olemme erikoistuneet tapahtumamateriaalien tuotantoihin. Ennen pandemiaa tapahtumat muodostivat tavalla tai toisella lähes puolet liikevaihdostamme. Pandemian aikana sitten hieman vähemmän. Meiltä saat materiaalit stadiontason tuotantoihin ja ihan vain korttelikekkereihin. Sekä tietysti kaikkeen siltä väliltä.

UG_20_vessi_hamalainen-24-1Urheilugaala 2020

Asiakkaamme ovat ihania!

World Cup Levi, Urheilugaala, Helsinki Pride, Hesa Cup, Davis Cup ja loputon määrä messuosastoja eri messuilla. Siinä muutamia asiakkaitamme. Erityisesti suurissa tapahtumissa työskentelemme yhteistyössä tapahtumatoimistojen kanssa, joiden tehtävä on suunnitella tapahtumatoteutus. Siitä me sitten sulavasti keksimme omalta osaltamme lääkkeet mitä moninaisimpien materiaalien tuotantoihin.

Ajan myötä yhteistyömme asiakkaittemme kanssa on vain syventynyt. Olemme yhdessä löytäneet tapoja tehdä asioita fiksummin ja vastuullisemmin sekä keksineet ihan uusia keinoja luoda tapahtuman ilmapiiristä entistäkin koukuttavampia.

IMG_2788-2
Helsinki Pride 2020

Perustuotteita ja räätälöintejä

Pitkälle pääset ihan perustuotteilla. Roll-up, pop-up, messutiski ja messuseinä. Lippu, lappu, banderolli ja mobile. Vanhoja ja paljon käytettyjä tuotteita, mutta aina ne vain toimivat. Roll-up voidaan leikata muotoon ja se toimii myös ulkona. Kun niitä tuottaa vaikkapa 20 kpl hyvällä idealla, saadaan jo melkoisen näyttävä kokonaisuus. Beach flag -rivistö toimii aina.

Tapahtumaseinäkkeet ovat modulaarisia seiniä, joista voit koota haluamasi kokonaisuuden. Koot ovat tyypillisesti 2-3 metriä korkeudeltaan ja 3-15 metriä pituudeltaan. Telineet toimivat suorina, mutkalla ja kulmilla. Erittäin helpot koota ja purkaa. Huom! Telineitämme voit myös vuokrata!

Meiltä saat tapahtumateltat brändättynä juuri sinulle. Voit ostaa koko teltan useampaan käyttöön tai vuokrata teltan meiltä ja ostaa pelkät kankaat. Miten vain sinulle parhaiten sopii.

_MG_2283Helsinki Cup 2020

Perustuotteina pidämme myös valikoimaamme rakenteista, joista löytyvät sohvat, pöydät, pystärit, tiskit, telineet ja vaikka sun mitkä. Löydät niitä Tuote-valikostamme.

Tulostimemme leveys on reilut kolme metriä, ja pystymme tulostamaan yhdestä palasta kymmenien metrien pituisia kankaita. Pienellä kustannuksella ja vaivalla todella näyttävää elementtiä. Kangasvaihtoehtoja riittää vaativaankin makuun, eivätkä värit irtoa sateessa eivätkä paisteessa.

Rakennamme tapahtumasi

Normaalisti rakennamme tapahtuman valmiiksi asti. Pystytämme seinäkkeet, asennamme banderollit ja kasaamme teltat. Toisinaan siihen menee enemmän aikaa kuten vaikkapa World Cup Levillä ja toisinaan vähemmän. Pienimmillään tuomme paikalle yhden seinäkkeen, kasaamme sen ja haemme aamulla pois.

DSC051385Oodi Helsingin Luonnolle -näyttely Oodi kirjastossa 2020

Liikkeelle pääset näin

Suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin. Katsotaan tarpeesi kimpassa. Jos sinulla on jo oma näkemys, pääsemme maaliin yhdessä. Toisinaan suunnittelijan palkkaaminen on fiksua, ja siinäkin voimme auttaa.

Ensin saat kustannusarvion, jonka pohjalta pääsemmekin jo vauhdilla eteenpäin.

Ota ihmeessä yhteyttä, mietitään yhdessä miten teemme visiostasi totta!

 

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.