Kaupan ratkaisut ja myymälät
Ratkaisut

Kaupan ratkaisut ja myymälät

Myymälämarkkinointi on Coloron tekemisen keskiössä. Palvelemme Suomen suurimpia kauppaketjuja sekä suurta määrää tavarantoimittajia myymäläesillepanojen muodossa.

Ensisijainen tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme myymään enemmän. Myymälän muuttuessa yhä enemmän mediaksi asettaa se melkoisia vaatimuksia kohinasta erottumiseen.

Osaamisemme ulottuu myymälätuotteiden valmistamisesta aina kokonaisten myymälöiden rakentamiseen. Tästä puolesta ovallinen esimerkki on Helly Hansenin Helsinki Outletin myymälä.

Toimitiloissamme Vantaalla on 600 neliömetrin showroom, jossa esittelemme konkreettisesti uskomattoman määrän tapoja vangita asiakkaan mielenkiinto.

Tehdyistä myymälöiden ratkaisuista voit lukea lisää:

Paulig

Starbucks

BilleBeino & Sokos Helsinki

Helly Hansenin Helsinki Outletin myymälä

Muut myymälät Helsinki Outletissa

K-Caara vaihtoautokeskus Espoo 

Wotkin'sin myymälä

Myymälätekemisen osaamisemme ei rajoitu pelkkään toteuttamiseen. Yksi perustajistamme, Ilkka Mattila, toimi ennen Coloroa SOK Mediassa tehtävänimikkeellä Head of Marketing Process.

Olemme asiantuntijoita myös DS- ja ESL-teknologioissa. Myös nämä järjestelmät näet toiminnassa showroomissamme. ESL ei ole pelkkä sähköinen tapa esittää hintoja, vaan paljon muutakin.

Coloron reipasotteinen rakennesuunnitteluyksikkö toteuttaa sen, mitä yöllä unessa näit. Meillä on hyvä annos vähittäiskaupan erityispiirteiden tuntemusta.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.