Kaupan ratkaisut ja myymälät
Ratkaisut

Kaupan ratkaisut ja myymälät

Kaupan ratkaisut ja myymälät

Myymälämarkkinoinnin tuotannot ovat nousseet ryminällä Coloron suurimmaksi liiketoiminta-alueeksi. Taistelu asiakkaiden huomiosta kiihtyy ja toisaalta valmiutemme tehokkaaseen tuotantoon on kehittynyt vauhdilla.

Pauli_SantaMaria_2Paulig Tori K-Citymarketissa

Rakennesuunnittelu on kaiken kulmakivi

Myymälään tehty myyntidisplay, slanginimeltään dispari, ei koskaan toimi ilman hyvää suunnittelua. Rakennesuunnittelijan pitää ottaa huomioon aika monta asiaa. Kuten nyt vaikkapa paloluokitus, dispariin aseteltavien tuotteiden paino, pohjapinta-ala, sallittu korkeus, kasaamisen nopeusvaatimukset, elinkaari ja hintarajoitukset.

Asiakkaan kannalta tärkeimmiksi ovat osoittautuneet helppo kasaaminen myymälässä sekä materiaalinkulutuksen optimoiminen. Ensin mainittu on edellytys sille, että dispari ylipäätään pääsee esille ja jälkimmäinen puolestaan tarkoittaa sitä, että kustannukset pidetään aisoissa.

Älä koskaan tyydy tavanomaiseen. Vaadi aina enemmän. Muodolla erotut. Siinä rakennesuunnittelijoidemme kolme ohjenuoraa asiakkaillemme.

IMG_2718-1Xiaomi tuoteständi Elisa Kulmassa

Tuotantoon on monta tapaa

Toisinaan kamppis on pieni, toisinaan se on suuri. Colorolla olemme panostaneet siihen, että tuotantotekniikkamme tukee molempia ääripäitä. Edelleen kykenemme tuottamaan kankaat, levyt, taulut, julisteet sekä disparit omassa tuotannossamme. Onkin vaikea kuvitella tuotetta, jota et meiltä saisi.

Vantaan yksikössämme tuotamme materiaaleja – kankaita, levyjä, pahvia, tarraa - tulostamalla ja edelleen leikkuupöydillä leikkaamalla. Näin olemme kustannustehokkaita pienissä määrissä ja nopeissa toimeksiannoissa.

Tampereella operoimme jäänmurtajan kokoisella silkkipainokoneella, jolla tuotamme nopeasti jopa tuhansia suuria myyntitelineitä tai jättijulisteita jälkikäsittelyn tapahtuessa stanssaamalla.

Hahmontunnistus toteutuksen toimivuuden mittaajana

Tarjoamme käyttöösi mahdollisuutta mitata myymälätoimenpiteesi onnistumista erityisen teknologian avulla. Tässä GDPR-kosher tekniikka kuvaa kameroilla ihmisten liikkeitä myymälässä esillepanosi lähistöllä. Näemme reaaliajassa minkä verran ihmiset pysähtyvät tutkiakseen sitä tarkemmin, minkä aikaa he viettävät ja ovatko he miehiä, naisia, nuoria vai vanhoja. Ketään ei tunnisteta, ainoastaan hahmodataa kerätään.

Keitä me sitten palvelemme?

Palvelemme päivittäin kaupan keskusliikkeitä sekä suurta määrää tavarantoimittajia. On todennäköistä, että Suomesta ei löydy myymälää, jossa ei olisi meillä tuotettua materiaalia. Starbucks, Paulig, Wotkins, Billebeino, DNA, Arla ja kymmeniä muita.

Parhaiten näet toteutuksiamme virtuaalisen showroomimme avulla.

OuletTimberland2019Timberlandin liike Helsinki Outletissa

Liikkeelle pääset näin

Suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin. Katsotaan tarpeesi kimpassa. Jos sinulla on jo oma näkemys, pääsemme maaliin yhdessä. Toisinaan suunnittelijan palkkaaminen on fiksua, ja siinäkin voimme auttaa.

Ensin saat kustannusarvion, jonka pohjalta pääsemmekin jo vauhdilla eteenpäin.

Ota ihmeessä yhteyttä, mietitään yhdessä, miten teemme visiostasi totta!

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.