Essut_90A1863_vaaka
Coloro tarjoaa

DropStopper-pisarasuojatuotteet

Laadukkaat, kotimaiset pisarasuojatuotteet suoraan ovellesi!

Coloro on vantaalainen, markkinoinnin tuotantoihin erikoistunut yritys. Koronakriisin myötä käynnistimme pisarasuojatuotteiden valmistuksen. Asiakkainamme ovat ihan tavallisten suomalaisten lisäksi erityisesti vähittäiskaupan toimijat, suuremmat ja pienemmät yritykset sekä terveydenhoitoalan toimijat.

DropStopper-nimellä kulkeva tuoteperheemme tunnetaan hyvästä laadustaan. Verkkokauppapalautusten määrä on alle prosentin!

Suurasiakkaita palvelemme chatissa ja puhelimessa puh. 010 299 2020 ja meilitse dropstopper@coloro.fi. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön.

 

Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, johon pääset tästä!

 

CE-hyväksytyt DropStopper-pisaravisiirit

DropStopper Pisaravisiiri Pro075
Pisaravisiiri on kasvoja suojaava tuote, joka vähentää pisaratartuntojen riskiä sekä estää käyttäjää koskemasta kasvojaan käsillään. Tämä malli on valmistettu erittäin kirkkaasta polykarbonaatista ja visiiriosa on käännettävissä ylös.

Visiiri on CE-hyväksytty ja täyttää kaikki viranomaisvaatimukset.

Toimitusaika heti.

Kaikki visiirimme ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja.

 

 

 

 

 

 

DropStopper Pisarapleksi 

Pisarasuojat ja pleksit asiakaspalveluun kassoille ja muille pisteille

Asiakaspalvelun ja kassahenkilöstön suojaksi kehitetty suojaustuote. Materiaali 3-5 mm polystyreeni tai akryyli varastotilanteen mukaan. Pleksit voivat olla vapaasti pöydällä seisovia, roikkuvia tai kiinteästi asennettuja. Muodon voit määrittää vapaasti ja niihin on mahdollista lisätä esimerkiksi yrityksen logo. Toimitusaika muutamia päiviä.

 
 
 
 
 
 
 

DropStopper Kasvomaski Standard DropStopper Kasvomaski Standard

DropStopper Kasvomaski Standard on Suomessa suunniteltu ja valmistettu maski, jonka voit brändätä juuri sellaiseksi kuin haluat.

Kaksinkertaisesta kankaasta valmistettu maski tiivistyy hyvin kasvoille, ja nenän päällä olevassa osassa on muotoiltava, metallinen vahvike.

Standard kasvomaski on elastista polyesterkangasta, jonka voi pestä 95 asteessa. Maskissa on kuminauhakiinnitys korvien takana.

Myyntipakkaukset standardikuoseilla 1, 5, 10 ja 20 kpl.
Myyntipakkaukset brändättyinä alkaen 100 kpl.

Toimitusnopeus:
Standardituotteilla 2-3 työpäivää.
Brändätyt tuotteet sopimuksen mukaan.

 
 
 
 

DropStopper Kasvomaski Pro DropStopper kasvomaski Pro
- brändättävä, sertifioitu tuote

DropStopper Kasvomaski on Suomessa suunniteltu ja valmistettu maski, jonka voit brändätä juuri sellaiseksi kuin haluat.

Kaksinkertaisesta kankaasta valmistettu maski tiivistyy hyvin kasvoille, ja nenän päällä olevassa osassa on muotoiltava, metallinen vahvike. 

Antibakteerinen HeiQ Viroblock NPJ03 -kangas
- ISO 18184, vahvasti antivirologinen
- ISO 20743, vahvasti antibakteerinen

Maskin materiaali ei ole elastista, eli maski ei veny. Antibakteerisesta kankaasta johtuen maskia voi pestä 60 asteessa. Maskissa on kuminauhakiinnitys korvien takana.

Myyntipakkaukset standardikuoseilla 1, 5, 10 ja 20 kpl.
Myyntipakkaukset brändättyinä alkaen 100 kpl.

Toimitusnopeus:
Standardituotteilla 2-3 työpäivää.
Brändätyt tuotteet sopimuksen mukaan.

 

DropStopper PisaraessuPisaraessu

Erityisesti kotihoidon ja asiakaspalvelutyön tarpeisiin kehitetty laadukas ja pestävä essu, joka suojaa pisaroilta. Essu on pitkähihainen ja ulottuu polviin asti. Hihojen suissa on resorit. Materiaali kosteutta hylkivä kangas. Toimitusaika heti.

 

 

 

 

 

 

DropStopper Kertakäyttöinen Pisaraessu Kertakäyttöinen pisaraessu

Hoitohenkilökunnan käyttöön tarkoitettu esiliina. Materiaali on pinnoitettua ja hengittävää kuitukangasta. Erittäin mukava ja helppo pukea ja käyttää. Pujotetaan kaulaan ja sidotaan nauhoilla kiinni etu- tai takapuolelta. Asianmukaisesti testattu ja sertifioitu. Materiaali Walki Apron 45 polypropyleeni kuitukangas. Toimitusaika heti.

 

 

 

 

 

Pisarasuoja, kuljettajansuoja takseihin yms.

DropStopper Kuljettajansuoja

Taksinkuljettajat ja muut ammattiautoilijat ansaitsevat myös suojautumiskeinoja pisaratartuntoja vastaan.

Coloro on kehittänyt kaksi tuotetta, joilla kuljettajaa voi suojata.

Kuljettajasuoja Light on tuote, joka on kuljettajan helppo itse kiinnittää ajoneuvoonsa. Se on valmistettu 0,5 mm PVC:stä ja se kiinnitetään etuistuimiin pakkauksen mukana toimitettavilla hihnoilla.

Pisarasuoja, kuljettajansuoja, pisarapleksi

Kuljettajansuoja Standard on 5 mm polykarbonaatista valmistettu tukeva suoja, jonka kuljettaja voi niinikään itse kiinnittää. Tämä suoja on tarkoitettu pitkäkestoiseen käyttöön. Suojan voi pestä normaaleilla pesuaineilla.

Kuljettajansuoja Custom on asiakkaan tarpeisiin tarkasti räätälöity ratkaisu. Kysy rohkeasti lisää!

 

 

 

DropStopper Käsidesiautomaatti Käsidesiautomaatti
- tuhrimaton vaihtoehto

DropStopper Käsidesiautomaatti on Suomessa suunniteltu ja valmistettu tekninen laite, joka annostelee käsidesin automaattisesti ilman käsin koskemista.

Laite poistaa myymälöistä ja asiakaspalvelutiloista ongelman joka syntyy pienten, käsikäyttöisten pullojen vaihtamisesta ja täyttämisestä sekä niiden käytön aiheuttamasta likaantumisesta.

DropStopper Käsidesiautomaatteja toimitetaan sekä kertamaksulla että leasing- periaatteella. Leasingissa hintaan sisältyvät nesteet vaihtoineen sekä tarvittavat huollot.

Tekniset tiedot:
- Mitat L350 x S350 x K1400 mm.
- Tehoainesäiliön tilavuus 2 x 20 litraa.
- Kertatäydennyksellä 13 000 annosta.
- Paino tyhjänä 30 kg.
- Käyttöjännite 230 v.
- Takuu 6 kk.

Myyntierät sopimuksen mukaan.

Toimitusnopeus: Varastotilanteen mukaan 10-100 kpl päivässä.

 

Käsidesiautomaatti

DropStopper Spray

- kosketusvapaa käsidesiautomaatti

DropStopper Spray on brändättävä, kosketusvapaa käsidesiautomaatti. Tuote toimitetaan harmaalla jalalla ja brändättävällä infotaululla. Tuote toimii kaikilla tunnetuilla käsidesinesteillä. Suosittelemme käyttämään luotettavaa DropStopper Clean&Go -käsidesiä. Se on Vauhdin valmistamaa ja DropStopper-laitteisiin optimoitua.

Laitteessa on yhden litran täytettävä säiliö. Laite toimii neljällä AA-koon paristolla. Meiltä voit tilata erittäin pitkäkestoiset paristot varmistamaan pitkän huoltovälin.

Annostelumäärää voit säätää kätevästi muutamalla napinpainalluksella. DropStopper Spray ei vuoda, vaan pitää paikat siisteinä.

Laitteen huolto on yksinkertaista: Pidempään käytettäessä laitteen suuttimeen saattaa kertyä karstaa, jolloin riittää suuttimen puhdistaminen.

Laite voidaan brändätä helposti eri tavoin.

Toimitusnopeus standardituotteella 2-3 työpäivää. Brändätyillä noin viikko.

 

 

 

DropStopper Käsidesi Clean&Go  - brändättävä, sertifioitu käsihuuhde

Käsihuuhteen koostumus perustuu WHO:n suositukseen ja reseptiin. Tuote on brändättävissä toiveiden mukaan. Käsidesin raaka-aineet ovat kotimaisilta toimittajilta  käyttötarkoitukseen valmistetuista raaka-aineista jalostettu ja sen etanolipitoisuus on 75,4 paino-%.

Dropstopper Käsidesi Clean&Go on testattu seuraavien EN -standardien mukaisesti:
EN1500 (hygieninen käsidesinfektio)
EN 12791 (kirurginen desinfektio)
EN 13624 (hiivat)
EN 13727 (bakteriologinen testi)
EN 14476 (virusidinen teho)

Toimitusnopeus: Standardituotteilla 2-3 työpäivää.

Brändätyt tuotteet sopimuksen mukaan.

 

Siirry verkkokauppaan tästä!

Onko sinulla kehitysideoita? Oletko kiinnostunut suuremmasta määrästä? Ota yhteyttä nyt!

DropStopper pisarasuojat ColoroltaDropStopper-tuotteet on valmistettu Suomessa. Ne on kehitetty vähentämään pisaratartuntojen määrää. Tuotteiden valmistaja on Coloro Complete Oy. Kaikkia tuotteita on rajallinen määrä.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.