Essut_90A1863_vaaka
Coloro tarjoaa

DropStopper-pisarasuojatuotteet

Laadukkaat, kotimaiset pisarasuojatuotteet suoraan ovellesi!

Coloro on vantaalainen, markkinoinnin tuotantoihin erikoistunut yritys. Koronakriisin myötä käynnistimme pisarasuojatuotteiden valmistuksen. Asiakkainamme ovat ihan tavallisten suomalaisten lisäksi erityisesti vähittäiskaupan toimijat, suuremmat ja pienemmät yritykset sekä terveydenhoitoalan toimijat.

DropStopper-nimellä kulkeva tuoteperheemme tunnetaan hyvästä laadustaan. Verkkokauppapalautusten määrä on alle prosentin!

Suurasiakkaita palvelemme chatissa ja puhelimessa puh. 010 299 2020 ja meilitse dropstopper@coloro.fi. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön.

 

Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, johon pääset tästä!

 

DropStopper Pisaravisiirit

DropStopper Pisaravisiiri BasicPisaravisiirit asiakaspalveluun ja hoitotyöhön - katso video tästä 
Pisaravisiiri on kasvoja suojaava tuote, joka vähentää pisaratartuntojen riskiä sekä estää käyttäjää koskemasta kasvojaan käsillään. Tämä malli on valmistettu 0,25 mm PVC:stä. Tässä mallissa on ylös kääntyvä visiiri. Materiaali ei ole yhtä kirkasta kuin muissa tuotteissamme. Toimitusaika heti.

DropStopper Pisaravisiiri Pro
Pisaravisiiri on kasvoja suojaava tuote, joka vähentää pisaratartuntojen riskiä sekä estää käyttäjää koskemasta kasvojaan käsillään. Tämä malli on valmistettu erittäin kirkkaasta polykarbonaatista. Sitä on tarjolla kolmea eri paksuutta eri tarpeisiin. Pro-mallissa on ylös kääntyvä visiiri! Toimitusaika heti.

DropStopper Pisaravisiiri Master 
Tämä visiiri on parhaan suojan antava, ammattilaiskäyttöön tarkoitettu, erittäin kirkas, huurtumaton pisaravisiiri. Visiiri on kiinteä, sitä ei voi kääntää ylös. Visiirin voi irroittaa ja pestä yksinään jopa 90 asteen vedellä. Irroitettavan ja niin ikään pestävän otsapehmusteen paksuus 5 cm. Soveltuu hyvin myös ulkokäyttöön. Toimitusaika heti.

DropStopper Pisaravisiiri Master Light
Sisäkäyttöön kehitetty edullinen, kertakäyttöinen versio, joka on tarkoitettu erityisesti hoitoalan ammattilaisille. Kertakäyttöstatuksesta huolimatta visiiri kestää käyttöä pidempäänkin, ja sen voi pestä. Erittäin kirkas visiiri. Huom! Tämän tuotteen visiiri ei aukea, vaan se on kiinteäasenteinen. Toimitusaika heti.

Pisarasuojat ja pleksit asiakaspalveluun kassoille ja muille pisteille

 

DropStopper Pisarapleksi 

Asiakaspalvelun ja kassahenkilöstön suojaksi kehitetty suojaustuote. Materiaali 3-5 mm polystyreeni tai akryyli varastotilanteen mukaan. Pleksit voivat olla vapaasti pöydällä seisovia, roikkuvia tai kiinteästi asennettuja. Muodon voit määrittää vapaasti ja niihin on mahdollista lisätä esimerkiksi yrityksen logo. Toimitusaika muutamia päiviä.

 

 

1197073_Pisaramaski_S[1]

DropStopper Kasvomaski Light - katso video

Polyesterinen, kaksinkertainen, edullinen pisarasuoja, joka vähentää pisaratartuntojen riskiä. Rakenne on nerokas: se on toteutettu ilman yhtään ompeletta tai kuminauhaa. Materiaali on kangasta ja sen voi pestä 90 asteessa tai vaikka keittää. Toimitusaika heti.

 
 
 
 

DropStopper Kasvomaski Standard

DropStopper Kasvomaski Standard on Suomessa suunniteltu ja valmistettu maski, jonka voit brändätä juuri sellaiseksi kuin haluat.

Kaksinkertaisesta kankaasta valmistettu maski tiivistyy hyvin kasvoille, ja nenän päällä olevassa osassa on muotoiltava, metallinen vahvike. Maskia on saatavilla kolmea eri kokoa S, M ja L. 

Standard kasvomaski on elastista polyesterkangasta, jonka voi pestä 95 asteessa. Maskissa on kuminauhakiinnitys korvien takana.

Myyntipakkaukset standardikuoseilla 1, 5, 10 ja 20 kpl.
Myyntipakkaukset brändättyinä alkaen 100 kpl.

Toimitusnopeus:
Standardituotteilla 2-3 työpäivää.
Brändätyt tuotteet sopimuksen mukaan.

 
 
 
 

DropStopper Kasvomaski Pro 
- brändättävä, sertifioitu tuote

DropStopper Kasvomaski on Suomessa suunniteltu ja valmistettu maski, jonka voit brändätä juuri sellaiseksi kuin haluat.

Kaksinkertaisesta kankaasta valmistettu maski tiivistyy hyvin kasvoille, ja nenän päällä olevassa osassa on muotoiltava, metallinen vahvike. Maskia on saatavilla kolmea eri kokoa S, M ja L. 

Antibakteerinen HeiQ Viroblock NPJ03 -kangas
- ISO 18184, vahvasti antivirologinen
- ISO 20743, vahvasti antibakteerinen

Maskin materiaali ei ole elastista, eli maski ei veny. Antibakteerisesta kankaasta johtuen maskia voi pestä 60 asteessa. Maskissa on kuminauhakiinnitys korvien takana.

Myyntipakkaukset standardikuoseilla 1, 5, 10 ja 20 kpl.
Myyntipakkaukset brändättyinä alkaen 100 kpl.

Toimitusnopeus:
Standardituotteilla 2-3 työpäivää.
Brändätyt tuotteet sopimuksen mukaan.

 

DropStopper PisaraessuLCrKdifg-1

Erityisesti kotihoidon ja asiakaspalvelutyön tarpeisiin kehitetty laadukas ja pestävä essu, joka suojaa pisaroilta. Essu on pitkähihainen ja ulottuu polviin asti. Hihojen suissa on resorit. Materiaali kosteutta hylkivä kangas. Toimitusaika heti.

 

 

 

 

 

 

DropStopper Kertakäyttöinen Pisaraessu Essu_90A2076_etu-1

Hoitohenkilökunnan käyttöön tarkoitettu esiliina. Materiaali on pinnoitettua ja hengittävää kuitukangasta. Erittäin mukava ja helppo pukea ja käyttää. Pujotetaan kaulaan ja sidotaan nauhoilla kiinni etu- tai takapuolelta. Asianmukaisesti testattu ja sertifioitu. Materiaali Walki Apron 45 polypropyleeni kuitukangas. Toimitusaika heti.

 

 

 

 

 

volvo_2

DropStopper Kuljettajansuoja

Taksinkuljettajat ja muut ammattiautoilijat ansaitsevat myös suojautumiskeinoja pisaratartuntoja vastaan.

Coloro on kehittänyt kaksi tuotetta, joilla kuljettajaa voi suojata.

Kuljettajasuoja Light on tuote, joka on kuljettajan helppo itse kiinnittää ajoneuvoonsa. Se on valmistettu 0,5 mm PVC:stä ja se kiinnitetään etuistuimiin pakkauksen mukana toimitettavilla hihnoilla.

pleksi_2

Kuljettajansuoja Standard on 5 mm polykarbonaatista valmistettu tukeva suoja, jonka kuljettaja voiniinikään itse kiinnittää. Tämä suoja on tarkoitettu pitkäkestoiseen käyttöön. Suojan voi pestä normaaleilla pesuaineilla.

Kuljettajansuoja Custom on asiakkaan tarpeisiin tarkasti räätälöity ratkaisu. Kysy rohkeasti lisää!

 

 

 

DropStopper Käsidesiautomaatti 
- tuhrimaton vaihtoehto

DropStopper Käsidesiautomaatti on Suomessa suunniteltu ja valmistettu tekninen laite, joka annostelee käsidesin automaattisesti ilman käsin koskemista.

Laite poistaa myymälöistä ja asiakaspalvelutiloista ongelman joka syntyy pienten, käsikäyttöisten pullojen vaihtamisesta ja täyttämisestä sekä niiden käytön aiheuttamasta likaantumisesta.

DropStopper Käsidesiautomaatteja toimitetaan sekä kertamaksulla että leasing- periaatteella. Leasingissa hintaan sisältyvät nesteet vaihtoineen sekä tarvittavat huollot.

Tekniset tiedot:
- Mitat L350 x S350 x K1400 mm.
- Tehoainesäiliön tilavuus 2 x 20 litraa.
- Kertatäydennyksellä 13 000 annosta.
- Paino tyhjänä 30 kg.
- Käyttöjännite 230 v.
- Takuu 6 kk.

Myyntierät sopimuksen mukaan.

Toimitusnopeus: Varastotilanteen mukaan 10-100 kpl päivässä.

 

DropStopper Käsidesi Clean&Go - brändättävä, sertifioitu tuote

Käsihuuhteen koostumus perustuu WHO:n suositukseen ja reseptiin. Tuote on brändättävissä toiveiden mukaan.

Käsidesin raaka-aineet ovat kotimaisilta toimittajilta käyttötarkoitukseen valmistetuista raaka-aineista jalostettu ja sen etanolipitoisuus on 75,4 paino-%.

Dropstopper Käsidesi Clean&Go on testattu seuraavien EN -standardien mukaisesti:
EN1500 (hygieninen käsidesinfektio)
EN 12791 (kirurginen desinfektio)
EN 13624 (hiivat)
EN 13727 (bakteriologinen testi)
EN 14476 (virusidinen teho)

Toimitusnopeus: Standardituotteilla 2-3 työpäivää.

Brändätyt tuotteet sopimuksen mukaan.

 

Siirry verkkokauppaan tästä!

 

Onko sinulla kehitysideoita? Oletko kiinnostunut suuremmasta määrästä? Ota yhteyttä nyt!

DropStopper pisarasuojat ColoroltaDropStopper-tuotteet on valmistettu Suomessa. Ne on kehitetty vähentämään pisaratartuntojen määrää. Tuotteiden valmistaja on Coloro Complete Oy. Kaikkia tuotteita on rajallinen määrä.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.