Essut_90A1863_vaaka
Coloro tarjoaa

DropStopper-pisarasuojatuotteet

Colorolta saat nyt näppärästi kaikki DropStopper-pisarasuojatuotteet!

Coloro on markkinoinnin tuotantoihin erikoistunut yritys. Korona-kriisin keskellä käynnistimme kahdessa vuorokaudessa tuotantolinjan, joka valmistaa pisarasuojatuotteita kuluttajille ja organisaatioille. Asiakkainamme ovat kuluttajien lisäksi erityisesti vähittäiskaupan toimijat, suuremmat ja pienemmät yritykset sekä terveydenhoitoalan toimijat.

DropStopper-nimellä kulkeva tuoteperheemme laajenee nopeasti. Olemme valmiita tuottamaan myös erityistarpeisiin soveltuvia tuotteita, kuten vaikkapa hammaslääkärityöhön soveltuvia suojaimia.

Btob-asiakkaita palvelemme chatissa, puhelimessa puh. 010 299 2020 ja meilitse dropstopper@coloro.fi. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön.

Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, johon pääset tästä!

 

DropStopper Pisaravisiirit

DropStopper Pisaravisiiri BasicPisaravisiirit asiakaspalveluun ja hoitotyöhön - katso video tästä 
Pisaravisiiri on kasvoja suojaava tuote, joka vähentää pisaratartuntojen riskiä sekä estää käyttäjää koskemasta kasvojaan käsillään. Tämä malli on valmistettu 0,25 mm PVC:stä. Toimitusaika heti.

DropStopper Pisaravisiiri Pro
Pisaravisiiri on kasvoja suojaava tuote, joka vähentää pisaratartuntojen riskiä sekä estää käyttäjää koskemasta kasvojaan käsillään. Tämä malli on valmistettu erittäin kirkkaasta polykarbonaatista. Sitä on tarjolla kolmea eri paksuutta eri tarpeisiin. Toimitusaika heti.

DropStopper Pisaravisiiri Master 
Tämä visiiri on parhaan suojan antava, ammattilaiskäyttöön tarkoitettu, erittäin kirkas, huurtumaton pisaravisiiri. Visiiri on kiinteä, sitä ei voi kääntää ylös. Visiirin voi irroittaa ja pestä yksinään jopa 90 asteen vedellä. Irroitettavan ja pestävän otsapehmusteen paksuus 5 cm. Soveltuu hyvin myös ulkokäyttöön.

DropStopper Pisaravisiiri Master Light
Sisäkäyttöön kehitetty edullinen, kertakäyttöinen versio, joka on tarkoitettu erityisesti hoitoalan ammattilaisille. Erittäin kirkas visiiri. Huom! Tämän tuotteen visiiri ei aukea, vaan se on kiinteäasenteinen.

Pisarasuojat ja pleksit asiakaspalveluun kassoille ja muille pisteille

 

DropStopper Pisarapleksi 

Asiakaspalvelun ja kassahenkilöstön suojaksi kehitetty suojaustuote. Materiaali 3-5 mm polystyreeni tai akryyli varastotilanteen mukaan. Pleksit voivat olla vapaasti pöydällä seisovia, roikkuvia tai kiinteästi asennettuja. Muodon voit määrittää vapaasti ja niihin on mahdollista lisätä esimerkiksi yrityksen logo. Toimitusaika muutamia päiviä.

 

 

1197073_Pisaramaski_S[1]

Dropstopper Pisaramaski - katso video

Kankainen pisarasuoja, joka vähentää pisaratartuntojen riskiä. Pisaramaski ei tiivisty kasvoille eikä sitä voi käyttää hengityssuojaimena. Materiaali on kangasta ja sen voi pestä 90 asteessa. Toimitusaika heti.

 
 
 
 

Dropstopper PisaraessuLCrKdifg-1

Erityisesti kotihoidon ja asiakaspalvelutyön tarpeisiin kehitetty laadukas ja pestävä essu, joka suojaa pisaroilta. Essu on pitkähihainen ja ulottuu polviin asti. Hihojen suissa on resorit. Materiaali kosteutta hylkivä kangas. Toimitusaika viikosta 16 alkaen.

 

 

 

 

 

 

Dropstopper Kertakäyttöinen Pisaraessu Essu_90A2076_etu-1

Hoitohenkilökunnan käyttöön tarkoitettu esiliina. Materiaali on pinnoitettua ja hengittävää kuitukangasta. Erittäin mukava ja helppo pukea ja käyttää. Pujotetaan kaulaan ja sidotaan nauhoilla kiinni etu- tai takapuolelta. Asianmukaisesti testattu ja sertifioitu. Materiaali Walki Apron 45 polypropyleeni kuitukangas.

 

 

 

 

 

volvo_2

DropStopper Kuljettajansuoja

Taksinkuljettajat ja muut ammattiautoilijat ansaitsevat myös suojautumiskeinoja pisaratartuntoja vastaan.

Coloro on kehittänyt kaksi tuotetta, joilla kuljettajaa voi suojata.

Kuljettajasuoja Light on tuote, joka on kuljettajan helppo itse kiinnittää ajoneuvoonsa. Se on valmistettu 0,5 mm PVC:stä ja se kiinnitetään etuistuimiin pakkauksen mukana toimitettavilla hihnoilla.

pleksi_2

Kuljettajansuoja Standard on 5 mm polykarbonaatista valmistettu tukeva suoja, jonka kuljettaja voiniinikään itse kiinnittää. Tämä suoja on tarkoitettu pitkäkestoiseen käyttöön. Suojan voi pestä normaaleilla pesuaineilla.

Kuljettajansuoja Custom on asiakkaan tarpeisiin tarkasti räätälöity ratkaisu. Kysy rohkeasti lisää!

 

 

Haluatko kuulla lisää tai kenties tilata pisaratuotteita? Ota yhteyttä nyt!

DropStopper pisarasuojat ColoroltaDropStopper-tuotteet on valmistettu Suomessa. Ne on kehitetty vähentämään pisaratartuntojen määrää. Tuotteiden valmistaja on Coloro Complete Oy. Kaikkia tuotteita on rajallinen määrä.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.