Coloro lyhyesti

Tulostamme, painamme ja asennamme.

Mikäs se tällainen Coloro oikein on?

Coloro on vuonna 2018 perustettu, reilut 60 henkeä työllistävä graafisen alan kasvuyritys. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli yli 7 Meur. Coloro on yrittäjävetoinen ja -rahoitteinen, kotimainen vaihtoehto.

coloro-founders

Colorolla on Suomen suurin markkinointituotteiden suurkuvayksikkö, jonka kapasiteetti riittää kaikkiin tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Tampereella.

Suuret kuvat ja tulosteet

Tulostamme kaikille kuviteltavissa oleville pinnoille. Kankaille, pahveille, puulle, metallille, lasille, muoveille ja tarroille. Näkkileivälle, akustointilevyille ja suoraan oville.

Tulostamme helposti jopa 2 x 3 -metrisiä kappaleita, jotka leikkaamme muotoon ja viimeistelemme kaikin tavoin. 

suuret-kuvat-ja-tulosteet-kansikuva-coloro

Silkkipainomme tuottaa 150 x 210 cm kappaleita, jolloin kilpailemme tasapäisesti ulkomaantuonnin kanssa myös suurissa volyymeissa erityisesti vähittäiskaupan tilauksissa.

Kangastulostimiemme tulostusleveys on 320 cm. Tulostamme liput, pienet ja valtavat banderollit, rollupit, beach flagit, kassit, pussit ja taulut. Oma ompelimomme viimeistelee kaikki kankaat itse.

Painaminen

Digipainomme painaa yhdestä tuhansiin kappaleisiin eri materiaaleille. Käytössämme on foliovärit kullasta hopean kautta värifolioihin. Personoinnit, pikatoimitukset ja dataohjautuva tulostus onnistuvat.

Rakentaminen ja asentaminen

palvelut-rakentaminen-ja-asentaminen-kansi-coloro

Oma asennusorganisaatiomme toteuttaa satoja messuosastoja vuodessa, teippaa lähes 1000 autoa ja brändää kymmeniä toimitiloja lattiasta kattoon.

Coloron pääomistajilla on laaja kokemus liiketoiminnan eri aloilta:
Jyrki Narinen, tj, vastuullisuus ja kulttuuri
Ii-Min Tcheng, hpj, talous
Sampsa Lilja, CDO
Ilkka Mattila, retail, markkinoinnin prosessi
Roope Ropponen, tapahtumat, messut

 

 

 

Mitä teemme asiakkaillemme?

Printti ei ole kuollut. Sen käyttö kasvaa kohisten erityisesti myymäläympäristöissä, tapahtumissa, ulkomainonnassa ja tilabrändäyksissä.

Kohdennetuilla printtisuorilla ratkomme myös asiakkaittemme haasteita markkinoinlupien saamiseen.

Markkinointiviestintä

Suorakampanjat toimivat erinomaisesti kunhan sisältö on huolella mietittyä. Esitteillä on edelleen paikkansa ja käyntikorttejakin tupataan käyttämään.

Myymälät

Myymälämarkkinointi on sydämen asiamme. Mitä pitää ottaa huomioon parkkipaikalta asti, jotta haluttu tuote sujahtaa asiakkaan matkaan? Millä keinoilla saamme ostopäätöksen tekemisen nopeammaksi?

Apetina_Pieni

Tapahtumat ja messut

sian-vuosi-coloro

Huomion kiinnittäminen erilaisissa tapahtumissa on toisinaan vaikeaa. Meidän tehtävämme on etsiä ja löytää ratkaisuja, joilla asiakkaamme erottuvat edukseen. Pystytämme vuosittain satoja messuosastoja, joten kokemusta riittää.

Tilabrändäykset ja face-liftit

lindstrom-invest-toteutus-2-coloro-1024x683

Tilojen uusiminen ja brändääminen käyvät tänä päivänä todella helposti ilman raskaita koneita. Vantaan Vapaalassa meillä on Suomen suurin näyttelytila, jossa tarjolla ratkaisuja joka lähtöön. Liki kaikki materiaalit ja työtavat nähtävillä. Lattiasta seinien kautta kattoon.

 

 

 

 

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.